مسلما یکی از مهمترین قسمتهای اسکیت برد, تخته اسکیت برد می باشد, جائیکه پا مستقیما روی اسکیت برد قرار می گیرد. پهنای تخته اسکیت برد معمولا بین 15 تا 27 سانتیمتر, بسته به نوع اسکیت برد متغیر می باشد و عمدتا از 7 لایه چوب بهمراه رزین, کربن فایبر و یا پلاستیک ساخته می شود.

 تصمیم اینکه, کدام اسکیت برد برای شما مناسب می باشد بستگی به سبک اسکیت بازی و اولویت شخصی شما دارد. در ادامه به بررسی هر آنچه که در ارتباط با تخته اسکیت برد, در زمان خرید اسکیت برد بهتر است بدانید پرداخته می شود. این خصوصیات شامل:

1- پهنا: اساسا خرید اسکیت بردها بیشتر براساس پهنا صورت می گیرد تا طول. بطور متوسط پهنای تخته اسکیت برد بین 15 تا 27 سانتیمتر می باشد. انتخاب پهنای مناسب بستگی به سایز و سبک اسکیت بردینگ شما دارد. خرید اسکیت برد با پهنای زیاد, احتیاج به صرف انرژی زیاد در زمان اسکیت بردینگ دارد, که این مسئله باعث بروز مشکل در زمان اجرای تکنیک و به اصطلاح حقه های اسکیت بردینگ می شود. در مقابل, خرید یک اسکیت برد با پهنای خیلی کم, باعث عدم برقراری تعادل و پایداری در زمان اسکیت بردینگ می شود.

2- طول: فاصله بین دماغه تا دم اسکیت برد, بیانگر طول اسکیت برد می باشد. بطور معمول, طول اسکیت بردها بین 70 تا 81 سانتیمتر می باشد.


اجزاء مختلف اسکیت برد

آشنایی با اسکیت برد


3- پایه چرخ ها: فاصله بین محل پیچ های داخلی چرخ جلو و عقب اسکیت برد را پایه چرخ گویند. این فاصله بیانگر میزان فاصله بین چرخ عقب و جلو می باشد. این فاصله بسته به نوع اسکیت برد بین 33 تا 38 سانتیمتر می باشد. این فاصله تا حد زیادی بر نحوه عملکرد اسکیت برد تاثیر گذار می باشد.

4- دماغه و دم: قسمت جلوی اسکیت برد را دماغه و قسمت عقب آنرا دم اسکیت برد گویند. بطور معمول قسمت عقب و جلو اسکیت برد به یک شکل می باشد و عمدتا از روی طرح روی اسکیت برد می توان قسمت عقب و جلوی اسکیت برد را از یکدیگر تشخیص داد. در بعضی از اسکیت بردها دماغه دارای شیب تندتری در مقایسه با دم اسکیت برد دارد.

5- سوراخ های محل قرارگیری چرخ: این سوراخ ها معمولا به تعداد چهار سوراخ در جلو و عقب اسکیت برد می باشد که تیغه اسکیت برد به این محل متصل می شود.

6- لایه های تخته اسکیت برد: بمنظور ساخت یک تخته اسکیت برد با استقامت زیاد, معمولا اسکیت بردها را از 7 لایه چوب بجای یک لایه تولید می کنند.


جهت مشاهده اسکیت بردهای فروشگاه برنا اسپرت لطفا اینجا را کلیک نمائید.


7- انحناء: قوس بین ابتدا و انتهای اسکیت برد را انحناء اسکیت برد گویند. این انحناء باعث افزایش دوام اسکیت برد و قابلیت کنترل اسکیت برد می شود.

8- محل قرار گیری پا (EFP): فاصله بین دماغه و دم اسکیت برد که پا روی تخته اسکیت قرار می گیرد را EFP گویند. EFP اختصار effective foot platform است, که به معنی پلتفرم موثر پا بروی تخته اسکیت برد می باشد.

9- ریل ها (Rails): لبه های طولی اسکیت برد را ریل گویند. شکل ظاهری ریل ها تا حدودی می تواند بروی عملکرد اسکیت بردینگ تاثیر گذار باشد.

 

تهیه کننده: گروه برنا اسپرت