پیاده روی در هر سرعتی می تواند شما را از ردیف افراد غیرفعال خارج کند. بعبارتی, پیاده روی به هر نیتی باعث افزایش سطح آمادگی جسمانی, کالری سوزی و کاهش ریسک بخطر افتادن سلامتی در نتیجه عدم فعالیت می شود.

بطورکلی, سازمان بهداشت جهانی مدت زمان پیاده روی 30 دقیقه ای را برای حداقل 5 روز هفته بمنظور کاهش خطرات ناشی از عدم فعالیت را به همه افراد توصیه می کنند. البته باید توجه داشته باشید که فاکتورهای دیگری نظیر تغذیه, شغل, استعمال دخانیات و یا مشروبات الکلی بطور چشمگیری در تعیین سلامت فیزیکی شما تعیین کننده می باشد, و نباید صرفا به این دلیل که روزی نیم ساعت پیاده روی می کنید از سلامت فیزیکی خود اطمینان حاصل کنید بلکه باید سایر موارد را نیز در نظر داشته باشید. مدت زمان ذکر شده در واقع حداقل زمانی می باشد که باید به پیاده روی اختصاص دهید, و این نکته را باید در نظر داشته باشید که مدت زمان فوق با توجه به هدفی که از پیاده روی دارید متغییر می باشد. بعنوان مثال اگر هدف از پیاده روی چربی سوزی می باشد, بهتر است که بدانید مدت زمان استاندارد پیاده وری برای چربی سوزی چه مقدار می باشد, و یا اگر فردی هستید که دارای فشار خون بالا می باشید باید بدانید که چه ملاحظاتی را در زمان پیاده روی باید در نظر داشته باشید.

حال به هر دلیلی که قصد پیاده روی دارید, بعنوان مثال چربی سوزی, افزایش روحیه, کنترل دیابت و یا فشار خون و یا سایر موارد, نکاتی در ارتباط پیاده روی وجود دارد که باید با آنها آشنا باشید و آنها را در برنامه پیاده روی خود لحاظ کنید. در ادامه به بررسی این 7 نکته می پردازیم:

1- پیاده روی باعث کاهش وزن و چربی سوزی می شود: اگر مدت زمان پیاده روی شما بیش از 30 دقیقه باشد و همچنین سرعت شما زیاد باشد, میزان چربی سوزی در بدن شما افزایش می یابد. در این رابطه توصیه می کنیم تا مدت زمان استاندارد پیاده روی استاندارد جهت چربی سوزی را مطالعه نمائید.

2- یک کفش مناسب برای پیاده روی انتخاب کنید. داشتن یک کفش مناسب خیلی می تواند به شما در پیاده روی کمک نماید. کفش مناسب مانع اعمال فشار زیاد بروی مفاصل شما مخصوصا زانو می شود. در این رابطه, از شما دعوت می کنیم که مقاله چگونه کفش پیاده روی خوب انتخاب کنیم را مطالعه نمائید.

جهت مشاهده کفش های پیاده روی فروشگاه لطفا اینجا را کلیک نمائید.

3- استفاده از اپلیکیشن های قدم شمار که بروی موبایل ها و یا ساعتهای هوشمند وجود دارد, می تواند به شما چشم اندازی در ارتباط با میزان مسافت طی شده و میزان پیشرفت شما را نشان دهد. البته اگر دسترسی به این اپلیکیشن ها ندارید, نگران نباشید و به فعالیت خود ادامه دهید.

4- پیاده روی به مدت 30 دقیقه در روز تا حد زیادی می تواند به افراد مبتلا به آرتروز زانو و دیابت نوع 2 کمک نماید. پیاده روی به واسطه افزایش سرعت گردش خون مانع از انباشته شده چربیهای بد بدن و در نتیجه مشکلات ناشی از آن می شود.

بیشتر بخوانید: ورزش صبحگاهی یا ورزش در شب؟ کدام بهتر است؟

بیشتر بخوانید: برنامه پیاده روی برای افراد با فشار خون بالا

5- اگرچه پیاده روی با دوستان لذت بخش می باشد, اما یکی از نکات مثبتی که در ارتباط با پیاده روی وجود دارد اینست که برای انجام این فعالیت وابسته به دیگران نیستید و می توانید این فعالیت را به تنهایی انجام دهید, و شاید به تنهایی براحتی بتوانید برای رسیدن به هدف خود برنامه ریزی نمائید.

بیشتر بخوانید: معیارهای تاثیرگذار در انتخاب کفش ورزشی مناسب

6- پیاده روی اگر در انتهای روز انجام شود با توجه به اینکه پس از یک روز کاری پرفشار انجام می شود, باعث کاهش استرس از روی عضلات و مفاصل می شود و به اصطلاح باعث ریلکس شدن و افزایش روحیه می شود. از طرفی پیاده روی در صبح باعث افزایش چربی سوزی, روحیه و قدرت تفکر می شود.

7-  توصیه می شود که از یک برنامه پیاده روی تکراری استفاده نکنید, زیرا این مسئله باعث بروز تکرار و در نتیجه خستگی در نتیجه تکرار می شود. حدالامکان سعی کنید از برنامه های متنوعی استفاده کنید. بعنوان مثال اگر در فضای بیرون پیاده روی می کنید سعی کنید از مسیرهای متنوعی استفاده کنید و یا اگر از تردمیل استفاده می کنید بهتر است شدت تمرینات را متغیر در نظر بگیرید.

 

تهیه کننده: فروشگاه لوازم ورزشی برنا اسپرت